Hovedretter.
Main Courses
Côte de Boeuf
minimum 2 personer
Côte de boeuf fra mørningsskapet med bearnaisesaus
Côte de boeuf from the tenderizing cabinet with bearnaisesauce
425,-
(Allergener: egg, laktose. Allergies: eggs, lactose.)
Okse entrecôte
fra mørningsskapet servert med rødvinssjy
beef ribeye from the tenderizing cabinet with red wine sauce
295,-
(Allergener: sulfat. Allergies: sulphate.)
Grillet ørretfilet
grillet ørretfilet med syrlig smørsaus og gressløk
grilled trout with butter sauce and chives
195,-
(Allergener: fisk, laktose. Allergies: fish, lactose.)
Elg ytrefilet
ytrefilet av elg fra Lierne i Trøndelag med morkelkrem saus
moose sirloin filet from Lierne in Trøndelag with morel sauce
395,-
(Allergener: laktose, selleri. Allergies: lactose, celery.)
Confit av andelår
confit av andelår fra Vestfold med pikant pølse og rødvinssjy
confit of duck from Vestfold with spicy sausage and red wine sauce
255,-
(Allergener: sulfat. Allergies: sulphate.)
Lammecarrè
Med timian saus
Rack of lamb with timian saus
295,-
Contains sugar and gluten