Restaurant Brasserie Bassit Navigation
  • Bordbestilling
  • Meny
  • Åpningstider
  • Kontakt
  • Bordbestilling
  • Meny
  • Åpningstider
  • Kontakt
Tilbake
Utskrift

Dessert.

Dessert

Eple*

tjukkmjølkpudding med hjemmelaget vaniljeis, crumble og salsa laget av håndplukkede epler

thick milk pudding with homemade vanilla ice cream, crumble and salsa made from handpicked apples

110,-

(Allergener: egg, laktose, nøtter. Allergies: eggs, lactose, nuts.)

Creme Catalana*

med smak av sitron, kanel og appelsin

Creme Catalana with taste of lemon, cinnamon and orange

110,-

(Allergener: egg, laktose. Allergies: eggs, lactose.)

Nystekte sveler*

servert med vaniljeis og nyrørt syltetøy

norwegian pancakes with homemade vanilla ice cream and jam

115,-

(Allergener: egg, laktose. Allergies: eggs, lactose.)

Variasjoner av sjokolade*

servert med bringebærsorbet

variety of chocolate with raspberry sorbet

110,-

(Allergener: laktose, nøtter. Allergies: lactose, nuts.)

*Inneholder sukker og gluten/
Contains sugar and gluten

Adresse:

Brasserie Bassit
Balder Allé 2
2060 Gardermoen
Tlf: 63 92 94 00

Thon Hotel Oslo Airport

Personvern

Personvernerklæring

Informasjonskapsler

Ordinære åpningstider:


BRASSERIE BASSIT:

Alle dager 18:00 – 22:00

BAR BASSIT:

Mandag - lørdag: 17:00 - 00:00
All content copyright Brasserie Bassit